Колеса, рульова, кермо, шини, вилка Fox, ротори, рама Kona

Запчастини та велосипеди
Правила форуму
Продажа новых комплектующих (т.е. в упаковке либо снятых с нового велосипеда) на этом форуме запрещена..
При пропаже вашего объявления просьба еще раз перечитать правила, действия администрации обсуждению не подлежат
Аватар користувача
*jk
*
Повідомлень: 12
З нами з: 21.5.13 01:05
Стать: чол

Колеса, рульова, кермо, шини, вилка Fox, ротори, рама Kona

Повідомлення *jk » 24.5.13 14:05

За останні роки зібрались різні компоненти, які виставляю на продаж.
Для того щоб показати/продати раму може знадобитись додатковий день-два. Заздалегідь попереджаю, що деякі компоненти можуть бути зняті з продажу.

1) Топова рульова FSA Orbit MX - продано під звичайну раму (неінтегровану, не напівінтегровану Zero Stack, а саме звичайну 1 1/8'' ). Легка, в чудовому стані топова модель з якісними пром. підшипниками. Вага 100 грамів 30$.

ЗображенняЗображення

2) Гідролінія передня Hayes. Під гальма Nine і якісь інші моделі. Така як на фото + монтажний комплект. 10$.

Зображення


5) Кермо Truvativ Hussefelt – All mountain – freeride- dh. Чорне анодоване. Діаметр 31.8. Підйом 25мм. Ширина 680мм. В прекрасному стані. Не подряпане, катане в дуже спокійному режимі. 19$

ЗображенняЗображення

6) Колеса з втулками XT Center Lock - продано (чорні), ободами Ritchey Pro(чорні), легкими, дорогими, тягнутими спицями DT Competition 2.0/1.8 , алюмінієвими ніпелями. Ободи не биті. Принаймні я уважно продивившись всі бокові поверхні ні одного удару не побачив. Зі слабких місць – задня втулка потребує перебірки (до цього не ремонтувалась і не відкривалась жодного разу). Присутній люфт. Передню перевірив – люфту не виявив. Також алюмінієві ніпелі потребують заміни. Алюмінію через корозію прийшов кінець. При цьому всьому я на них цілком нормально їздив, поки не пересів на нові. Не заморочувався з ремонтом, тому що знав, що збиратиму все нове. 60$ за пару. Під звичайні ексцентрики. 26"

ЗображенняЗображення

7) Ротори Shimano XTR Center Lock - продано 160mm. Пара, негнуті. Не стерті. В чудовому стані. Комплект – 22$. (не Ice Tech)

ЗображенняЗображення



13) Покришки Maxxis High Roller 26*2.35” - продано. Катані кілька разів. Корд звичайний. Ціна за пару $28

ЗображенняЗображення

14) Світло Seca Light & Motion 800. Одна з найкращих фірм з велосипедного освітлення. Їздив і заряджав кілька разів. В ідеалі. Просто не користуюсь. 240$.

ЗображенняЗображення

15) Рама алюмінієва МТБ 16’’ Kona Hoss - продано, 2004 року. Ніяких серйозних травм за все життя у неї не було. Як і великих навантажень. Є подряпини, характерні для такого віку, але прослужить ще не один рік новому власнику. В комплекті підседільна труба + ексцентрик для неї. Ціна 70$.

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

16) Вилка Fox Vanilla R - продано 26”. Чорна 2005 року. Під звичайний ексцентрик. Звичайна рульова труба – 1 1/8’’. Куплена і поставлена у 2006-му. 32мм. Хід 130мм. Стан на 4-. Тобто візуально ніяких суттєвих пошкоджень. Люфту не виявив як не розхитував затиснувши переднє гальмо. Але сальники потребують заміни. І на ногах є місця з потертостями. При цьому працюватиме, звичайно ж, краще за будь яку нову дешеву вилку за цю ціну. Стоїть пружина середньої жорсткості з якою я і їздив. Віддам разом із нею нову м’яку пружину і жорстку. Лише під дискові гальма. У 2011 пройшла повну перебірку і заміну масла в сервіс центрі Екстрем Стайла.

ЗображенняЗображення



Тел. O5O-2O1-11-16. Якщо не візьму трубку, то потім передзвоню.


upd: майже все продано. через інший форум... :(

Повернутись до “Барахолка - п р о д а ж”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей