13.09.2015 (R) Велотур по Далмации (Хорватия), 13-20.09.2015

Для організації комерційних покатушек. Теми без узгодження з адміністрацією, видаляються за замовчуванням.
Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

02.09.2016 (R) Велотур по Хорватії, 2-11.09.2016

Повідомлення velovuyki » 10.1.14 12:45

02.09.2016

Маршрут: Спліт-Трогир-нацпарк Крка-Спліт-Оміш-Макарска

Місце збору: 12:00 Київ або Спліт
Старт: 12:00
Кілометраж: 132 / 232
Ґрунт/асфальт: 60/40
Темп: легкий / середній
Зв'язок: +380675006755

Реєстрація
Зареєстровано: 6
Учасники: velovuyki  +5  10.01.2014 12:45

Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

2.09.2016 (R) Велотур по Далмації (Хорватія), вересень

Повідомлення velovuyki » 10.1.14 12:47

Зображення
ПРОГРАМА
1-й день
Прилітаємо в аеропорт Спліт-Трогір. Переїжджаємо на автобусі в Скрадін, поселяємось, збираємо велосипед ибо отримуємо прокатні. Скрадін - маленьке затишне містечко з вузькими вуличками, бруківкою, руїнами старовинної фортеці і мариною з шикарними яхтами. Тут почнеться наш дводенний веломаршрут по нацпарку Крка. Названий "малими Плітвіцькими озерами" він також своїми красотами зобов'язаний річці. Річка Крка спадає в мальовничому каньйоні та утворює сім каскадних водоспадів, найкрасивіший з яких Скрадінській бук (46 м). Дбайливо прокладені містки над бурхливою річкою дозволяють оглянути цей списаний з фільмів фентезі водоспад з усіх боків. Увечері відвідаємо ресторан (Коноба) з традиційною хорватської кухнею і скуштуємо знамениту "пеку".

2-й день
Сьогоднішній маршрут лежить вглиб національного парку Крка повз невеликі села до острова Вісовак. Розташований посередині річки острів і францисканський монастир на ньому є візитною карткою нацпарку. З зеленими обривами мальовничого річкового каньйону різко контрастують черепичні дахи обителі, в яку доставить нас екскурсійний паром. Якщо пізнання історії монастиря не затримає нас занадто надовго, то на закуску відвідаємо 22-метровий водоспад Рошки.

3-й день
Переїжджаємо в Шибеник. Все, що ви чули про колориті середземноморські міста є в Старому місті. Розташований на пагорбі він поцяткований маленькими вуличками, тут всюди драбинки і маленькі дворики, тут за будівлями й арками практично не видно неба, а білі стіни будинків і мостових змушують одягнути сонцезахисні окуляри, тут на вулицях пахне лавандою, а із затишних харчевень - домашньою їжею. Це містечко, в якому хочеться заблукати хоч на день, тому після екскурсії та відвідування занесеного до списків ЮНЕСКО кафедрального собору Св.Іакова у кожного буде час на романтичну пригоду.

4-й день
З сьогоднішнього дня наш маршрут пролягатиме вздовж моря. Дорога петляє між невеликими курортними селищами і дає можливість напитися середземноморського кисневого коктейля: сумішшю морського бризу з сосновим запахом, приправленого смаком пахучих трав і зігрітого сонцем винограду. Заночуємо в містечку Примоштен. Стара частина міста розташована на півострові, з'єднаному з материком вузькою смужкою суші. Вінчає місто шпиль Собору Св.Георгия XV в.

5-й день
Наш шлях лежить в місто Трогір. Старе місто повністю занесене в списки ЮНЕСКО. Романтика кам'яних будинків з черепичними дахами і вузьких вуличок, старовинні храми, фортеця Камерленго, набережна, фешенебельні пришвартовані яхти і катери, і звичайно ж, мережа маленьких рибних ресторанчиків - все це захопить нас на заході сонця.

6-й день
Сьогодні нас чекає Спліт - столиця Далмації і чергове надбання ЮНЕСКО. Місто знамените насамперед палацом римського імператора Діоклетіана (305 р н.е.), який прославився зреченням від політики заради вирощування капусти. На 3 га палацу гармонійно поєднались пам'ятники римської епохи, католицький храм, сувенірні та ювелірні крамниці, кафе та ресторанчики, в яких можна покуштувати свіжі морепродукти під звуки "живої" музики.

7-й день
Виїдемо з міста вздовж моря й піднімемоси в гори. Ґрунтова доріжка піднімається під самий хребет, щоб втекти від шуму автомобілів і залишити велосипедистів наодинці з природою і безкрайнім морем, застеляючим увесь горизонт. Головна ж доріжка після основного набору висоти плавно скаче по горбах, щоб в кінці нагородити нас приголомшливим видом на ущелину і каньйон річки Цетіна. Перед нами Оміш, який по праву називають самим затишним містечком Далмації.

8-й день
Ми лише на час покинемо узбережжя, та й підемо в гори, щоб побачити життя гірських сіл і помилуватися Біоково - другим за величиною гірським масивом Хорватії. На шляху у нас кілька невеликих перевалів, а фінальний - Брелянскій перевал - знову нам відкриє найкращий вид на море. Далі неспішно покотимося уздовж пляжів, адже на нашому шляху лежить кілька удостоєних блакитного прапора ЮНЕСКО і ми не можемо там не скупатися. Відпочинемо на найчистішому пляжі Європи - Punta Rata, з порослими соснами скелями він зображується на багатьох листівках Хорватії. Тут же пообідаємо в прибережному ресторанчику тим, що море послало.

9-й день
Ви ще не накупались? Тоді цей день для вас, пляжний, саме такий, як ви захочете. Є ті, хто не накатався? Тоді є заняття і для вас - радіальний маршрут для "міцних горішків" на пік Св.Юра, щоб остаточно утвердитися в своїх можливостях. Асфальтований незавантажений серпантин через природний парк підніме нас туди, де вище тільки небо. А якщо хочеться і того і іншого? Тоді є нескладний маршрут через запашний сосновий парк в сусідній курортне селище Тучепи. На думку Веловуйок, тут найблакитніша вода у всій Далмації. Вечір відведемо на гала-вечерю в традиційній конобі.

10-й день
Ранок проведемо в релаксі на пляжі і поїданні смачненького. Залишок дня перед вильотом можна присвятити купівлі "смачних" сувенірів додому. До аеропорту довезе нас автобус.

Вартість 590 евро

У вартість включається:
- проживання в гостьових будинках і віллах
- трансфери по програмі
- транспортування багажу
- супровід інструктора (ів)
- квитки в національний парк

У вартість НЕ включається:
- авіаквитки
- харчування (можливе організоване готування на вілах)
- прокат велосипедів і шолома (в Хорватії - 100 євро / тур)

Повний опис туру >>

Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

2.09.2016 (R) Велотур по Далмациї (Хорватия), вересень

Повідомлення velovuyki » 10.1.14 12:49

Зображення Зображення
Зображення Зображення

Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

Re: 14.09.2014 (R) Велотур по Далмации (Хорватия), 14-21.09.

Повідомлення velovuyki » 31.3.14 12:31

Для того, чтобы присоединиться к заграничному велотуру в первую очередь нужно купить авиабилет.

Забронирован групповой билет Киев-Сплит-Киев на чартер от МАУ

Даты вылета: 14-21 сентября

Выгоды:
- у МАУ велосипед входит в норму багажа (т.е. перевозится бесплатно)
- это прямой перелет
- групповой тариф позволяет менять фамилии
- стоимость 3731 грн. (что в 1,5-2 раза дешевле чем у регулярок)

Условия тарифа: необходимо выкупить до 10 апреля не менее 10 мест.

Хотите присоединиться, отправляйте заявку, я отвечу как купить билет.

Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

Re: 14.09.2014 (R) Велотур по Далмации (Хорватия), 14-21.09.

Повідомлення velovuyki » 26.5.14 14:50

Есть 2 вакантных места. Кто с нами?

Зображення

Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

Re: 13.09.2015 (R) Велотур по Далмации (Хорватия), 13-20.09.

Повідомлення velovuyki » 27.5.15 09:40

Зображення
В этом туре будет столько моря сколько ты захочешь! А еще будет пршут, пажский сыр, запеченные в печи кальмары и, конечно, же вино.
Спросите, где же катание? В промежутках между осмотром фишечек региона, купанием в море и объеданием мы будем разделятся на группы спорт и релакс, чтобы накататься мог каждый.
Поехали на бархатный сезон в Хорватию!

Аватар користувача
velovuyki
* * *
Повідомлень: 391
З нами з: 26.6.08 16:57
Стать: чол
Звідки: Киев, Отрадный

2.09.2016 (R) Велотур по Далмації (Хорватія), вересень

Повідомлення velovuyki » 23.3.16 15:25

На цей рік група вже збирається. Чим швидше організовуєтесь тим дешевши авіаквитки. Ще є можливість добиратися на орендованому автобуси з зупинкою на озері Балатон та нічною прогулянкою по Будапешту, до того ж можна буде взяти власний байк без додаткових затрат
Приєднуйтесь

Зображення


Повернутись до “Комерцiйнi походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей