Двопідвіс Cube AMS 120 29 Race (L) 21"

Правила форуму
Продаж нових комплектуючих (тобто, в упаковці, або знятих з нового велосипеду) на цьому форумі заборонено.
Якщо ваша об'ява зникла, прочитайте Правила.
Дії адміністрації не обговорюються
Serp@ntin
*
Повідомлень: 28
З нами з: 6.6.10 22:25
Стать: чол
Звідки: г.Фастов, Киевская обл.

Двопідвіс Cube AMS 120 29 Race (L) 21"

Повідомлення Serp@ntin » 25.6.14 22:19

Номер рамы: WOWO GM05 EN 1 5199 12 F 4766
Город: Фастів
Цена(обязательно): 19500грн
Размер: L(21")
Год выпуска: 2013
Телефон для связи: 093-740-49-36 або ЛС
Неспішно продам свого чудового байка Cube AMS 120 29 Race, модель 2013 року за всією детальною інформацією можна звернутися за ссилкою на офіційному сайті http://www.2013.cuberussia.ru/models-am ... _29_green/ - там детально вказана геометрія і комплектація!!!
Зображення Зображення

Велосипед був придбаний в березні цього року в майже ідеальному стані (злегка побував в експлуатації у попереднього власника), з того часу пробіг матрасними покатушками десь біля 300 км.(виїздив на ньому 4 рази). Стан кабіни просто ідеальний, є декілька косметичних моментів на рамі (декілька незначних маленьких потертостей) які непомітно неозброєним оком, здебільшого від транспортування, обладнання в ідеальному стані, все відмінно працює і не потребує ніяких вкладень - велосипед в стані нового!!!

Ще декілька фото обладнання байка
Spoiler
Show
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
При бажанні можу зробити для вас додаткові фото...

Номер рами
Spoiler
Show
Зображення
Комплектація байка повністю стокова окрім декількох деталей:

1. Бонки, спейсери, зажим підсиділа, передній гальмівний адаптер, кришка та болт рульової замінені на синенькі від відомого європейського бренда Reverse http://www.solidbikes.de/en/index?x7682 ... af72c0f0aa
2. Ланцюг замінено (тільки з міркувань краси :D ) на золотий КMC X10L Ti , з титановим покриттям (стоковий ланцюг віддам в комплекті з байком)!!!
3. Задня покришка була з порізом коли байк приїхав до мене, тому вирішив замінити покришки на нові фолдінгові Х-кінги (стокові покришки також віддам в комплекті)!!!
4. Гріпси ESI Chunky - вже стали улюбленими, найзручніші напевне з усіх які мені довелося використовувати http://www.esigrips.com/Silicone_Grips_ ... orbing.htm

За недовгу експлуатацію велосипед встиг сподобатися, підвіска працює дуже м'яко і комфортно в різних умовах (встиг поїздити по всьому: від затяжних асфальтових покатух, до технічних спусків з корінням піском та вибоїнами), це мій перший підвіс тому враження від нього просто неймовірні, намагався протестити його по максимуму!!! По "бездоріжжю" їздити просто саме задоволення, всі плюси найнера + підвіса працюють на 100%!!!
Велосипед просто чудовий, зібраний і спроектований просто відмінно, та і зовні дуже гарно і оригінально виглядає! Змущений продати по причині того що не зможу використовувати всього потенціалу байка (в Картпати чи Крим, де можна отримати максимальну насолоду від нього, поїхати найближчим часом не маю змоги), до того ж необхідні гроші, тому буду купувати щось дешевше і простіше!!!

Ціна велосипеда - 19 500 грн (можливий аргументований торг)

Подивитися велосипед можна в м. Фастові або м. Києві, за попередньою домовленістю!!!
Оплата можлива наложкою або передоплатою на карту привата, відправлю велосипед по Україні на вибір Інтаймом чи Новою Поштою

Контакти - 093-740-49-36, або ЛС, Костя

Останнє що хочу додати - барахолу не намічається, на питання стосовно продажу окремих компонентів просто не буду відповідати, вибачаюсь заздалегідь!!!
Смейся - и весь мир будет смеятся вместе с тобой,
Плачь - и ты будешь плакать в одиночестве...

Serp@ntin
*
Повідомлень: 28
З нами з: 6.6.10 22:25
Стать: чол
Звідки: г.Фастов, Киевская обл.

Re: Двопідвіс Cube AMS 120 29 Race (L) 21"

Повідомлення Serp@ntin » 30.6.14 08:03

Велосипед продано!!!
Смейся - и весь мир будет смеятся вместе с тобой,
Плачь - и ты будешь плакать в одиночестве...


Повернутись до “Продам велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей