Нет, мы не заболели.

ВелоКиїв
Нет, мы не заболели.

Повідомлення ВелоКиїв » 8.1.11 16:18

Нужны дюжина шприцов большого объема 50100 мл. Идеально, что бы наконечник поршня был пластиковым (на худой конец резиновый, но стойкий к агрессивным жидкостям ДОТ, минералка). Готовы принять в дар, либо купить за разумные деньги.

P.S. Шутников, с удовольствием, отправлю в бан.
Модератор.
Зображення

gylka
Стать:чол

Re: Нет, мы не заболели.

Повідомлення gylka » 19.1.11 22:56

Судячи з дати мабуть вже все "порішали", але... А аптечні 50 і 100 мм3 трикомпонентні шприци точно не підходять? Я просто сам такі використовую і для ДОТа і для змазок - все ок, навіть натяку немає на роз"їдання. В аптеках 5-10грн за штуку коштують.

zlik
* * * *

Повідомлення zlik » 20.1.11 17:21

Ни одного конкретного предложения.
Магазинные, а находил только 50 мм., важно стопорятся при заполнении дигризером.
Хотя все наборы для прокачки, которые мы продавали, были с резиновой "головкой".
Хотелось бы вот, примерно, такой вариант.
Зображення

Maksym

Повідомлення Maksym » 20.1.11 18:11

:empathy
Востаннє редагувалось 6.3.12 23:42 користувачем Maksym, всього редагувалось 1 раз.

gylka

Повідомлення gylka » 20.1.11 22:42

Якщо чесно, не знаю що і сказати. У мене нічого не клинить і не стопориться і з ДОТом і з виделковим маслом Лікві Молі і з Срамівським маслом РедРам. Шприци трикомпонентні, тобто з резинками(двокомпонентні - без них, як на фото). Завжди старався купувати саме трикомпонентні бо вони довговідчніші при багаторазовому використанні (не в мед.цілях) і всі саме такі. Той що у мене - німецький Medic-o-Planet. Купував в аптеці в тому відносно новому ТРЦ на ленінградській площі - це перша аптека куди я заходив. Підозрюю, що не такий і дефіцит і є в багатьох аптеках міста.
Чому клинить - уявлення не маю. Немало ліків - маслорозчинні (ті ж анаболічні стероїди чи маслорозчинні вітаміни) і тому на масло вони розраховані.

Ну то таке, раз не підходить - то не знаю, удачі в пошуку. :)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей