Всім привіт
Був-жив собі чудовий холодильничок. І не знав горя ні він, ні родина, що ним користувалася. Щодня він ділився безмежними скарбами з родиною, а щоночі - таємничим світлом і прихованими запасами втамовував спрагу та голод у сонних подорожніх. Мир, спокій та благодать вселилася у помешкання людей, де мешкала щаслива родина, бо ніколи вони не знали голоду. Так минуло 8 Сонць. Аж ось одного осіннього вечора, коли жовте листячко зривалося з дерев холодним вітром, холодильничок раптово захворів. Чи то віконце на кухню було відчинене, чи чхнув хто на бідолаху, нажаль узнати не вдалося. Захворів холодильничок. Саме в той час мало бути якесь свято і лікувати холодильничка вже часу не було, тож його місце посів його молодший братик. Сумно було дивитися холодильничку на свого старшого братика, який самотній, сумний і непортібний стоїть у коридорі і якось ввечері він мені на вушко сказав, щоб я звернувся до інших родин, може десь він ще буде потрібен, може ще чиясь родина буде тішитися від того, що він у них є і будуть з вдячністю закривати його дверці, а він, щасливий, буде ділитися з ними своїми стравами та наїдками. От я і звертаюся до Вас, може хтось з Вас захоче стати щаслививим товаришем цього самотнього холодильника.
Snaige Rf310 (2002 чи 2003 року) - http://hotline.ua/bt-holodilniki/snaige_rf310-1803_a/ - отакого типу
Ґуму замінили 1-2 роки тому
Не смердить, пластмаса не чорніє
Компресор працює, але не морозить
Існує підозра, що проблема у термодатчику.
Ціна питання - 300 грн + самовивоз з Академмістечка (торг зацікавленим) - зараз просто нема часу його колупати - а так - чудовий варіант на дачу чи у квартиру, якщо докласти трошки зусиль.
з повагою, Ромко